Το πρώτο μου βιβλίο για τους αριθμούς - Διαγωνισμός ΕΛΗΞΕ

By Ευαγγελία - 3:44 μ.μ.


Αυτή την εβδομάδα σας έχω εκπαιδευτικό βιβλίο!!
Με την Ιωάννα είμαστε στο στάδιο που μαθαίνουμε τους αριθμούς. Οπότε βλέποντας από τις εκδόσεις Ψυχογιός να κυκλοφορεί αυτή η σειρά της Μοντεσσόρι είπα αυτό είναι ένα καλό βιβλίο για εκείνη!Ανεξαρτησία, ελευθερία με όρια και σεβασμός για την φυσική ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού είναι το τρίπτυχο που αποτελεί την ουσία του Μοντεσσοριανού συστήματος εκπαίδευσης.  Και με γνώμονα αυτό, δημιουργήθηκαν τα βιβλία.
Οι δραστηριότητες χωρίζονται σε 4 κατηγορίες. Στα αυτοκόλλητα, στην χαρτοκοπτική, στη ζωγραφική με δαχτυλομπογιές και σε αυτές με μολύβι ή ξυλομπογιές!


Η αλήθεια είναι πως το βιβλίο προορίζεται για παιδιά ηλικίας τουλάχιστον 3 χρονών. Η Ιωάννα είναι 26 μηνών οπότε εμείς στο σήμερα μπορούμε απλά να ξεκινήσουμε με τις πρώτες δραστηριότητες και καθώς μεγαλώνει θα επανερχόμαστε συνεχίζοντάς το!


 Πρώτη δραστηριότητα λοιπόν με αυτοκόλλητα!! Το κατευχαριστήθηκε!


Επόμενη δραστηριότητα ήταν να εντοπίσει τα νούμερα μέσα από όλες τις εικόνες.... Δύσκολο....
Αφού πρώτα ονομάτισε όλα τα υπόλοιπα, τότε άρχισε να βλέπει και τα νούμερα...βέβαια με το που βρήκε το πρώτο μετά τα άλλα βρέθηκαν στο μπαμ!


Και τελευταία δραστηριότητα προς το παρών....μετράμε και χρωματίζουμε!!! Εδώ έπρεπε να κάνω μία προεργασία!
Με ξυλομπογιές χρωμάτισα τους αριθμούς στην λεζάντα όπου μας έλεγε πως έπρεπε να χρωματίσουμε. Έπειτα αρχίσαμε να μετράμε ένα ένα και ανάλογα τραβούσαμε και από μία γραμμή με την ξυλομπογιά. Όταν τα τελειώσαμε όλα μετά ήταν η ώρα του παιδιού!!! Δαχτυλάκια βουτήξανε στις μπογιές και έγινε το σώσε!!!


Μετά από αρκετά διαλείμματα στο ενδιάμεσο , οι πρώτες δραστηριότητες στεύθηκαν με επιτυχία!


Έχοντας λοιπόν στα χέρια μου αυτό το βιβλίο - εργαλείο θα περάσουμε όλον τον χρόνο σιγά σιγά με πολλές δραστηριότητες που θα την βοηθήσουν πολύ!

Για εσάς λοιπόν, οι εκδόσεις Ψυχογιός θα διαθέσουν ένα αντίτυπο της επιλογής σας από την σειρά Μοντεσσόρι.

Για να λάβετε μέρος:


1. Κάντε like στις σελίδες ForHappyMoments και Εκδόσεις Ψυχογιός στο Facebook.


2. Γράψτε σχόλιο ποιο βιβλίο σας ενδιαφέρει στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ.

3. Κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook  

* Προαιρετικά: Κάντε tag κάποιον φίλο σας που μπορεί να τον ενδιαφέρει!
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:


1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να κάνετε Like στις σελίδες ForHappyMoments και Εκδόσεις Ψυχογιός στο Facebook, καθώς και να γράψετε ένα Σχόλιο και share στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook.
*Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα τρία πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 20/3/2018 έως 24/3/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν εντός Ελλάδας.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει ένα αντίτυπο από την σειρά των βιβλίων του διαγωνισμού που έχει επιλέξει μέσα από το σχόλιο στην φωτογραφία.
7. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω Facebook. Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες για να κατοχυρώσει το δώρο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ως εξής: Αν ο νικητής κατοικεί στην Αθήνα, θα πρέπει να το παραλάβει από το Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός, Μπενάκη 13-15 στα Εξάρχεια και είναι ανοικτά καθημερινά 8.00-16.00. Αντιθέτως αν ο νικητής κατοικεί στην επαρχία, θα το παραλάβει με courier και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Ψυχογιός.
9. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το forhappymoments.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια