Πώς σχολιάζουμε στα blogs!

By Ευαγγελία - 1:09 μ.μ.

Καλημέρα!!! Σήμερα η ανάρτηση αφορά τους μη bloggers!
Επειδή ξέρω πως πολύ από εσάς διαβάζετε διάφορα blogs αλλά διστάζετε να σχολιάσετε επειδή δεν ξέρετε πως, φοβάστε την διαδικασία ή δεν θέλετε να αφήσετε τα στοιχεία σας, θα σας δείξω λοιπόν τον τρόπο που σχολιάζουμε.
Όπως έχουμε πει, το να σχολιάζει κανείς μία ανάρτηση, δίνει μεγάλη χαρά σε αυτόν που γράφει, γιατί νιώθει πως υπάρχει επικοινωνία και όχι πως μιλάει μόνος του!

Εδώ λοιπόν είναι η φόρμα για τα σχόλιαΓράφουμε ότι θέλουμε:
για παράδειγμα: πολύ ωραίο!!!!

 Αν πατήσετε απευθείας δημοσίευση
θα σας κοκκινίσει το πλαίσιο και θα εμφανίσει από κάτω πως πρέπει να επιλέξετε προφίλ


Στην περίπτωση λοιπόν που μιλάμε για αναρτήσεις που διαβάζετε κατά καιρούς γενικά, και θέλετε να σχολιάσετε, αλλά δεν θέλετε να φαίνεται κάπου το όνομά σας, ή να δώσετε email σας
τότε πατάτε στο βελάκι δίπλα από το επιλογή προφίλ, να ανοίξει το πινακάκι και να βρείτε την επιλογή : Ανώνυμος/η Οπότε μετά μπορείτε να πατήσετε την Δημοσίευση.
Το σχόλιο σας τότε θα έχει αποθηκευτεί και αναλόγως τις ρυθμίσεις του κάθε blog είτε θα εμφανιστεί απευθείας, είτε θα σας ενημερώσει πως πρώτα θα ελεγχθεί από τον διαχειριστή και μετά θα εμφανιστεί. Στην δική μου περίπτωση , πρώτα τα ελέγχω και μετά τα δημοσιεύω, οπότε δεν θα το δείτε απευθείας αναρτημένο το σχόλιό σας!


Στην περίπτωση όμως, που δεν έχετε πρόβλημα να "φαίνεται" το email σας, και το βάζω σε εισαγωγικά, γιατί πολύ απλά δεν φαίνεται δημόσια πουθενά, αλλά απλά έχετε ανοίξει λογαριασμό στην google και μπαίνετε μέσω αυτού... Τότε λοιπόν,επιλέγετε το λογαριασμός google.


και αν δεν τον έχετε αποθηκευμένο στον browser σας, δλδ στον Mozilla, internet expoler, ή  στο google chrome τότε θα σας ζητήσει τα στοιχεία σας για να συνδεθείτε.


Γνωρίζετε αν είστε ή όχι συνδεδεμένοι στην google , αν στην αρχική σελίδα της φαίνεται το + Εσύ και Είσοδος
( που σημαίνει πως δεν είστε αυτή την στιγμή συνδεδεμένοι)


ή το όνομά σας ( όπως το δικό μου και η φωτογραφία μου) οπότε και είστε συνδεδεμένοι.
Έτσι με αυτόν τον τρόπο όταν θα σχολιάζετε θα φαίνεται το όνομά σας και αν έχετε προσθέσει φωτογραφία και η φωτογραφία σας!


Οπότε μην φοβάστε, δεν φαίνεται τίποτα από τα στοιχειά σας, και αφήστε τα σχόλιά σας!!!

Αυτά λοιπόν από εμένα,
ελπίζω να ήταν κατανοητά αυτά που σας είπα και να δω σχόλια δικά σας!!!

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια