Είναι η γέννηση ενός μωρού η πιο ευτυχισμένη στιγμή μιας γυναίκας;

By Ευαγγελία - 3:21 μ.μ.Εγώ Μάνα δεν έχω γίνει ακόμη ... παρ'όλα αυτά δεν ξέρω αν θα είναι αυτή η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Ίσως ναι, ίσως και όχι!! Αυτό σίγουρα μπορούν να το απαντήσουν γυναίκες - μάνες σε μια ηλικία που έχουν ζήσει αρκετά για να να βγάλουν ένα σωστό πόρισμα.

Σίγουρα πάντως, βρίσκεται μέσα στις τοπ 5 πιο ευτυχισμένες στιγμές.

Παραθέτω λοιπόν ένα " φωτογραφικό άλμπουμ " από την φωτογράφο Τζένη Λούις με στιγμές από την πρώτη αγκαλιά με το μωρό μέσα στο σπίτι.Ο Ρίλκε, σε μια από τις ελεγείες του, έλεγε πως μια γυναίκα τη στιγμή που φέρνει στον κόσμο το παιδί της ατενίζει το «Ανοιχτό», την κατάσταση της υπέρτατης γαλήνης και ευτυχίας, όπου για πρώτη και ίσως μοναδική φορά στην ανθρώπινη πορεία απουσιάζει ο φόβος και η σκέψη του θανάτου.

Αυτή τη μοναδική στιγμή ευτυχίας αποφάσισε να απαθανατίσει η φωτογράφος Τζένη Λούις συλλαμβάνοντας με το φακό της το εξαιρετικό δέσιμο, τη ζεστασιά και τη γαλήνη ανάμεσα σε μια μητέρα και στο μόλις 24 ωρών βρέφος της. Η Λιούις δεν γνώριζε καμία μητέρα από αυτές που φωτογράφησε. Τις γνώρισε μέσα από ένα σημείωμα που έβαλε στο London Borough of Hackneyν λέγοντας πως θα ήθελε να απαθανατίσει τη στιγμή που μια μητέρα πηγαίνει για πρώτη φορά σπίτι με το μωρό της και ο έξω κόσμος απλά σβήνει.

Το άλμπουμ είναι εντυπωσιακό και στα πρόσωπα των μητέρων αποτυπώνεται η πραγματική ευτυχία.Πηγή: Φωτογράφος απαθανατίζει την πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας – Την πρώτη αγκαλιά με το μωρό στο σπίτι [εικόνες] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/129326#ixzz2wE3IvuoW

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια