Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Fisrt Baby Step !!

Τα καταφέραμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Πάντα είχα την εντύπωση ότι στα πρώτα γενέθλια του παιδιού, θα δούμε και τα πρώτα βηματάκια....
και ναι διαψεύσθηκα!! 
Το κάθε παιδί όπως έχει τον δικό του χαρακτήρα, έτσι έχει τον δικό του χρόνο να εμφανίσει το πρώτο του δοντάκι, να "ρίξει" το πρώτο του βήμα, να πει τις πρώτες του λεξούλες...

Η μπεμπούλα μας, η ανηψούλα μου, θα γίνει 9 μηνών σε λίγες μέρες και μπορεί ακόμα να μην έχει βγάλει ούτε ένα δοντάκι, αλλά σήμερα έκανε το πρώτο της βηματάκι!!!!!

Από καιρό, μπορεί και από 2 μήνες πριν, της άρεσε πολύ να στέκεται και να ρίχνει βηματάκια με το να κρατιέται από έπιπλα, αλλά σήμερα στάθηκε για πρώτη φορά μόνη της και έριξε και αυτά τα δειλά, τα γρήγορα βηματάκια!!! Και υπ' όψιν δεν μπουσούλησε καθόλου!!!

Και τώρα αναρωτιέμαι...αν κάνω έτσι ...σαν χαζοθεία...πώς θα κάνω όταν γίνω μαμά???

Απλά να αναφέρω όμως, ότι μένει από πάνω, οπότε είναι σαν να μένουμε μαζί!!

3 σχόλια :

 1. Πολύ μικρούλα περπάτησε! μπράβο της! εμένα η κόρη μου άργησε πολύ, σχεδόν 14 μηνών, ο γιός μου είναι 7 και ήδη θέλει να στέκεται όρθιος, για να δούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αχ και εμείς σε αυτή τη φάση είμαστε. Το μαιμουδάκι είναι 11 μηνών και κάνει καθημερινά δειλά βηματάκια τρεκλίζοντας και πέφτοντας στην αγκαλιά μας- φοβάται όμως πολύ ακόμη! Άντε γερά βηματάκια και καλοστέριωτα εύχομαι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επίσης!! Επίσης!!! Η μικρή τελικά μέχρι να μπει ο Μάης και μπουσούλησε και περπάτησε κανονικά!!! Αφού 18 Μάη ήταν η βάφτισή της και πήγε περπατώντας!!! Τώρα που σε λίγες μέρες κλείνουμε τον 1ο χρόνο ανεβαίνουμε με βοήθεια και σκαλοπατάκια!!!!! ΑΑααα και βγάλαμε και 5 δοντάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή

Αν σας άρεσε το κείμενο που διαβάσατε, αφήστε το σχόλιο σας!!
Έτσι επικοινωνούμε καλύτερα...!